Opinie

Opinie o naszej hodowli

4.9
4,9 rating
4.9 z 5 gwiazdek (na podstawie 15 opinii)
593%
47%
30%
20%
10%

piękne szczeniaki z rodowodem

5,0 rating
11 stycznia 2020

Kupiliśmy dwa szczeniaki border collie z rodowodem w tej hodowli, wszystko w jak najlepszym porządku, jesteśmy zachwyceni młodymi jak również Państwem, którzy jak widać kochają te zwierzęta ponad wszystko, widać to gołym okiem, cudownie, pozdrawiamy polecamy i dziękujemy!

Jagoda Wikońska Gdańsk

Najepsza hodowla border collie w Polsce

5,0 rating
3 stycznia 2020

Szczeniaczki odebrane z tej hodowli border collie pod koniec 2019 r zdrowe piękne i bardzo silne. Bardzo się cieszymy z wyboru i zakupu w tym miejscu. Rewelacja, polecamy wszystkim serdecznie. Marzena z Gdańska

Marzena Gdańsk

Hodowla z pasji

5,0 rating
12 listopada 2019

Pieski zadbane, szczęśliwe, mają dużo miejsca do biegania i kontakt z innymi zwierzętami, przez co są bardzo otwarte.

Kinga

Polecam

5,0 rating
29 lipca 2019

Mogę polecić hodowlę Dynamic0-Quest z czystym sercem. Mój border collie jest ze mną już 3 lata – zdrowy, silny i pełny energii czworonóg. Lepszy przyjaciel nie mógł mi się trafić.

Zofia

Fantastyczna hodowla Dynamic Quest

5,0 rating
24 kwietnia 2019

Kupiłam pieska od Pawła i Kamili. Widać jak wiele serca i czasu wkładają w pracę z psami, jak również innymi zwierzętami w gospodarstwie. Psy z właścicielami mają niesamowity kontakt, a szczeniaki są piękne, zdrowe i otwarte na nowych ludzi.

Ada K

Wychowanie szczeniąt

5,0 rating
16 stycznia 2019

Kupując szczeniaka, mimo, iż miałem wiedzę, obawiałem się, że w praktyce może być problem z wychowaniem takiego malucha, tym bardziej przy dzieciach, jednak wybierając hodowlę Pana Pawła nie należy się tego obawiać. Pieski są bardzo ułożone, od urodzenia mają kontakt z dziećmi, więc są przyzwyczajone do małych, szalonych rączek i nie ma z nimi żadnych trudności.

Kacper

Cudowne szczeniaki

5,0 rating
13 marca 2015

Znajomi sąsiedzi kupili w tej hodowli szczeniaka z rodowodem, jest cudowny i pięknie się zachowuje, super pies dla małych dzieci, jesteśmy pod wrażeniem. Już rezerwujemy szczeniaka na najbliższy miot.

Karolcia

jak los na loterii

5,0 rating
12 stycznia 2015

Kupiliśmy szczeniaka border collie w hodowli psów rasowych Dynamic quest i można powiedzieć, że wygraliśmy los na loterii. Mija już rok jak mamy psa od małego szczeniaka i jest po prostu fantastyczny prawdziwy członek rodziny, dzieci go koją, jest posłuszny piękny i zdrowy. Jak psy rasowe z rodowodem border collie to tylko w tej hodowli psów!. 1000% polecam!!

Radomscy

Hodowla na medal

5,0 rating
6 listopada 2014

Właściciele chętnie i dużo opowiadają o swojej hodowli, mówią o border collie z ogromną pasją – chce się tego słuchać. Pieska nam dowieziono, ponieważ nie mieliśmy możliwości go odebrać, za co bardzo dziękuję.

Katarzyna - Poznań

Hodowla Champion

5,0 rating
9 września 2014

Byliśmy na miejscu, kupiliśmy młodego zdrowego szczeniaka, właściciele przemli, hodowla wygląda profesjonalnie. Certyfikat, rodowód, wszystko załatwione. Polecam, bo najlepsze szczeniaki border collie w Polsce, Warto!

Mirek Korczawski

Stały kontakt

5,0 rating
22 maja 2014

Polecam hodowlę Dynamic Quest. Właściciele służyli pomocą i dobrymi radami jeszcze przed odbiorem pieska oraz interesują się jak wygląda życie szczeniaka u nowych właścicieli.

Karolina Mierzejewsa

Super hodowla border collie Polska

5,0 rating
28 lutego 2014

Szukaliśmy pewnej hodowli psów border collie w całej Polsce, gdzie szczenięta są chowane w najlepszych możliwych warunkach. Znajomi polecili Hodowlę Dynamic Quest i faktycznie był to strzał w dziesiątkę. Hodowla chyba z wszystkimi możliwymi najważniejszymi certyfikatami FCI ZKwp i ISD

Marek Wiczyński Wielkopolska

Piękny szczeniak border collie

5,0 rating
19 października 2013

Pół roku temu odebraliśmy pięknego szczeniaka border colle blue marle z tej hodowli. Szczenię jest fantastyczne, zdrowe i rośnie nam chyba na mistrza. Rodzice szczeniaka byli cudowni wiec młody nam też wyszedł. Polecam serdecznie tą sprawdzoną i profesjonalna hodowlę psów rasowych border collie. Pozdrawiam Marzena z Warszawy.

Ewelina Warszawa

Polecam - OK

4,0 rating
28 sierpnia 2013

Bardzo mocne cztery plus.

Jarek

Border collie najlepsza hodowla psów w Polsce

5,0 rating
15 stycznia 2012

Piękne zdrowe szczeniaki po mistrzu, cudownie nam się chowają. Dziękujemy i oczywiście polecamy chyba najlepszą hodowlę piesków border collie w Polsce. Pozdrowienia dla Pana Pawła

Adamina Bydgoszcz