Opinie o naszej hodowli

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Excellent90%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Czy psy posiadają rodowód fci?

Rated 5 out of 5
1 marca 2021

Czy szczeniaki mają rodowód fci? Planuje kupić.

Marta

K

Rated 5 out of 5
1 marca 2021

Czy te szczeniaki posiadają rodowód fci? Bo planuje kupić szczeniaczka.

Marta

problematyczne wychowanie

Rated 1 out of 5
23 lutego 2021

Szczeniaki nie są socjalizowane, są trzymane w zamknięciu z dala od ludzi. Socjalizacja szczeniaka musi być od zera realizowana przez przyszłego właściciela

Paweł

Wspaniała hodowla

Rated 5 out of 5
4 lutego 2021

Mamy pieska z Dynamic Quest już pięć lat. Łagodny, o pogodnym usposobieniu, posłuszny, a przede wszystki zdrowy – wspaniały czworonóg! Właściciele bardzo pomocni, doradzili nam w kwestiach wychowania psiaka i “odczarowali” zajmowanie się borderem 🙂 Hodowla super, pieski piękne i szczęśliwe, są szczęsliwe w swoim żywiole!

Kornelia

piękne szczeniaki z rodowodem

Rated 5 out of 5
11 stycznia 2020

Kupiliśmy dwa szczeniaki border collie z rodowodem w tej hodowli, wszystko w jak najlepszym porządku, jesteśmy zachwyceni młodymi jak również Państwem, którzy jak widać kochają te zwierzęta ponad wszystko, widać to gołym okiem, cudownie, pozdrawiamy polecamy i dziękujemy!

Jagoda Wikońska Gdańsk

Najepsza hodowla border collie w Polsce

Rated 5 out of 5
3 stycznia 2020

Szczeniaczki odebrane z tej hodowli border collie pod koniec 2019 r zdrowe piękne i bardzo silne. Bardzo się cieszymy z wyboru i zakupu w tym miejscu. Rewelacja, polecamy wszystkim serdecznie. Marzena z Gdańska

Marzena Gdańsk

Hodowla z pasji

Rated 5 out of 5
12 listopada 2019

Pieski zadbane, szczęśliwe, mają dużo miejsca do biegania i kontakt z innymi zwierzętami, przez co są bardzo otwarte.

Kinga

Polecam

Rated 5 out of 5
29 lipca 2019

Mogę polecić hodowlę Dynamic0-Quest z czystym sercem. Mój border collie jest ze mną już 3 lata – zdrowy, silny i pełny energii czworonóg. Lepszy przyjaciel nie mógł mi się trafić.

Zofia

Fantastyczna hodowla Dynamic Quest

Rated 5 out of 5
24 kwietnia 2019

Kupiłam pieska od Pawła i Kamili. Widać jak wiele serca i czasu wkładają w pracę z psami, jak również innymi zwierzętami w gospodarstwie. Psy z właścicielami mają niesamowity kontakt, a szczeniaki są piękne, zdrowe i otwarte na nowych ludzi.

Ada K

Wychowanie szczeniąt

Rated 5 out of 5
16 stycznia 2019

Kupując szczeniaka, mimo, iż miałem wiedzę, obawiałem się, że w praktyce może być problem z wychowaniem takiego malucha, tym bardziej przy dzieciach, jednak wybierając hodowlę Pana Pawła nie należy się tego obawiać. Pieski są bardzo ułożone, od urodzenia mają kontakt z dziećmi, więc są przyzwyczajone do małych, szalonych rączek i nie ma z nimi żadnych trudności.

Kacper

Cudowne szczeniaki

Rated 5 out of 5
13 marca 2015

Znajomi sąsiedzi kupili w tej hodowli szczeniaka z rodowodem, jest cudowny i pięknie się zachowuje, super pies dla małych dzieci, jesteśmy pod wrażeniem. Już rezerwujemy szczeniaka na najbliższy miot.

Karolcia

jak los na loterii

Rated 5 out of 5
12 stycznia 2015

Kupiliśmy szczeniaka border collie w hodowli psów rasowych Dynamic quest i można powiedzieć, że wygraliśmy los na loterii. Mija już rok jak mamy psa od małego szczeniaka i jest po prostu fantastyczny prawdziwy członek rodziny, dzieci go koją, jest posłuszny piękny i zdrowy. Jak psy rasowe z rodowodem border collie to tylko w tej hodowli psów!. 1000% polecam!!

Radomscy

Hodowla na medal

Rated 5 out of 5
6 listopada 2014

Właściciele chętnie i dużo opowiadają o swojej hodowli, mówią o border collie z ogromną pasją – chce się tego słuchać. Pieska nam dowieziono, ponieważ nie mieliśmy możliwości go odebrać, za co bardzo dziękuję.

Katarzyna - Poznań

Hodowla Champion

Rated 5 out of 5
9 września 2014

Byliśmy na miejscu, kupiliśmy młodego zdrowego szczeniaka, właściciele przemli, hodowla wygląda profesjonalnie. Certyfikat, rodowód, wszystko załatwione. Polecam, bo najlepsze szczeniaki border collie w Polsce, Warto!

Mirek Korczawski

Stały kontakt

Rated 5 out of 5
22 maja 2014

Polecam hodowlę Dynamic Quest. Właściciele służyli pomocą i dobrymi radami jeszcze przed odbiorem pieska oraz interesują się jak wygląda życie szczeniaka u nowych właścicieli.

Karolina Mierzejewsa

Super hodowla border collie Polska

Rated 5 out of 5
28 lutego 2014

Szukaliśmy pewnej hodowli psów border collie w całej Polsce, gdzie szczenięta są chowane w najlepszych możliwych warunkach. Znajomi polecili Hodowlę Dynamic Quest i faktycznie był to strzał w dziesiątkę. Hodowla chyba z wszystkimi możliwymi najważniejszymi certyfikatami FCI ZKwp i ISD

Marek Wiczyński Wielkopolska

Piękny szczeniak border collie

Rated 5 out of 5
19 października 2013

Pół roku temu odebraliśmy pięknego szczeniaka border colle blue marle z tej hodowli. Szczenię jest fantastyczne, zdrowe i rośnie nam chyba na mistrza. Rodzice szczeniaka byli cudowni wiec młody nam też wyszedł. Polecam serdecznie tą sprawdzoną i profesjonalna hodowlę psów rasowych border collie. Pozdrawiam Marzena z Warszawy.

Ewelina Warszawa

Polecam - OK

Rated 4 out of 5
28 sierpnia 2013

Bardzo mocne cztery plus.

Jarek

Border collie najlepsza hodowla psów w Polsce

Rated 5 out of 5
15 stycznia 2012

Piękne zdrowe szczeniaki po mistrzu, cudownie nam się chowają. Dziękujemy i oczywiście polecamy chyba najlepszą hodowlę piesków border collie w Polsce. Pozdrowienia dla Pana Pawła

Adamina Bydgoszcz